Ik ben Mirjam Dekker en woon samen met mijn gezin in Waardhuizen, een klein dorpje in de gemeente Altena.

Door ervaring met verschillende scheidingen in mijn omgeving, kwam ik erachter dat het tijdens het scheidingsproces niet altijd even goed geregeld wordt voor beide partners. Ik had vragen bij de uitkomst als;

  • Waarom was er niet naar het belang van beiden gekeken?
  •  Waarom werd er geen rekening gehouden met de persoonlijke situatie? 
  • Waarom werden er geen duurzame afspraken gemaakt? 
  • Hadden de kinderen een stem gehad? 
  • En wat als je situatie ineens zou veranderden? Waarom werden daar geen afspraken over gemaakt? 

Ik raakte steeds meer overtuigd; 'Er mogen geen verliezers zijn tijdens en na de scheiding". WIN-WIN voor beiden. Duurzame afspraken zijn de basis voor een nieuwe relatie als ex-partners. Dit kun je bereiken door te luisteren naar de wensen en verschillende mogelijkheden in kaart te brengen. Iedere situatie is immers uniek.  

Ik raakte ervan overtuigd dat dit beter moest én dat het beter kan!

Inmiddels heb ik verschillende opleidingen afgerond en ben ik gespecialiseerd mediator, Scheidingsspecialist. Naast de emotionele ondersteuning biedt ik maatwerk door middel van financiële, fiscale en juridische adviezen. Ook biedt MDiated in samenwerking met hypotheekadviseurs, onafhankelijk hypotheekadvies. Alles afgestemd op jullie situatie. 

Stap voor stap neem ik jullie mee door het scheidingsproces. Tijdens het gehele proces ben ik jullie aanspreekpunt, en zo wordt er rust en ruimte gecreëerd voor de toekomst.  

Wat ik net zo belangrijk vindt is de (specifieke) nazorg. Want als alle afspraken zijn vastgelegd, moeten jullie het in praktijk gaan brengen. Ik laat jullie niet los en blijf ook in de toekomst met jullie meekijken. 

Als het leven veranderd, vraagt dat ook om een nieuwe kijk op jullie afspraken. 


 

Gratis Gesprek

 

 
 
 
E-mailen
Bellen