Scheiden en Mediation

Een emotionele tijd, waarin veel complexe zaken met elkaar besproken moeten worden. En als al je zekerheden gaan wegvallen, hoe ga je dit dan doen? Vaak verloopt de communicatie bij een scheiding moeizaam. Dit kan komen door onbegrip, angst voor de toekomst, maar ook door wantrouwen.  

Heal what is broken.. 

Bij MDiated speelt de mediation gesprekstechniek een gouden draad tijdens het totale traject. Daarmee bedoel ik jullie onderlinge communicatie. Mediation kan bijdragen aan het herstel van jullie communicatie en is dus een essentieel onderdeel van jullie scheidingstraject. Goede communicatie is zowel tijdens als ná de scheiding erg belangrijk. Zeker voor jullie kinderen wanneer jullie als ouders verder gaan. 

Onder mijn begeleiding gaan jullie in gesprek. Voorwaarde is dat jullie hier beiden voor openstaan, zodat alles gezegd kan worden. Door deze open manier van communicatie komen er verschillende emoties als verdriet, angst en pijn aan bod. Zo krijgen jullie meer begrip voor elkaars belangen. Vanuit dit begrip kunnen jullie duurzame afspraken gaan maken voor de toekomst. 

De kracht van mediation is dat er geen verliezers zijn. Door er samen voor te gaan ontstaat er een win-win situatie. Dit is een belangrijke basis voor de toekomst. 


Gratis Gesprek

 
 
 
E-mailen
Bellen