Welkom bij MDiated

Jullie hebben besloten te gaan scheiden. In deze periode komt er veel op jullie af en ontstaan er veel vragen zoals; Hoe gaan we het regelen met en voor de kinderen, wat doen we met het huis? Hoe staan we er na de scheiding financieel voor? Waar moeten we allemaal aan denken?

Er moeten veel belangrijke beslissingen worden genomen voor jullie toekomst. Het is niet vreemd als jullie het niet overzien, er komt ook veel bij kijken. Jullie willen alles goed regelen, voor elkaar en voor de kinderen. Maar waar moet je dan beginnen?

Bij MDiated bent u aan het juiste adres. Ik ga niet voor maar MET jullie de scheiding regelen. Ik neem jullie mee door al jullie vragen en het scheidingsproces, ontzorg en zo gaan we op zoek naar de oplossing die bij jullie en jullie situatie past. Nu en in de toekomst!  

Alle expertise onder één dak, dat zorgt voor rust. 


Wat bieden wij u:

  • Gespecialiseerd in scheiden en ziekte
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding. 
  • Gespecialiseerd (familie) mediator, Scheidingsspecialist met aandacht voor emotie.
  • Maatwerk én advies op financieel, fiscaal en juridisch gebied
  • Scheidingsbegeleiding van A-Z.
  • Scheiden en Gezin
  • Scheiden en financiën 
Gratis gesprek


Scheiden en ziekte 


Scheiden is een grote beslissing. Zeker als één van jullie voorafgaand aan de scheiding een ziekte heeft doorgemaakt en nog met de gevolgen daarvan kampt. 

In deze situatie heb je vaak te maken met onbegrip. Want je hebt ooit beloofd, in voor- en tegenspoed. Of jullie bij elkaar blijven is niet afhankelijk van hoe lang je al samen bent en ook niet van hoe goed jullie relatie was voordat de anders ziek werd. De allerbelangrijkste factor is of de persoonlijkheid van degene die ziek is geworden, veranderd is.  

Vaak is de liefde niet over, maar er is geen draag- en raakvlak meer voor een (intieme) partnerrelatie. Als jullie dan besluiten om uit elkaar te gaan, kan MDiated jullie begeleiden en ontzorgen.

Vanuit al mijn vragen en ervaring bij ziekte en scheiden ben ik in contact gekomen met een netwerk aan specialisten zoals; Mantelzorgmakelaar, Financieel Adviseur, Verpleegkundigen, Thuiszorg, Fysiotherapeuten, Revalidatie, Gemeenten, Rouw en Verlies Coach, Verzuim-en Preventiespecialist.  

Samen met deze specialisten ontzorgt MDiated jullie in een scheiding door of met de gevolgen van ziekte. 

Scheiden door ziekte doorloopt alle stappen van een scheiding, maar heeft wel een ander (na)zorgtraject nodig.  


Lees meer

 


 

  


 
 
 
E-mailen
Bellen